Olay saat 16.50 sıralarında Yeşil Mahalle Atatürk Bulvarı üzerinde gerçekleşti. Karabük'te bir markete gelen kar maskeli ve eli silahlı Hasbi Yücel'in, kasiyer kadına silah doğrultarak kasayı açtırmaya çalıştığı görüldü.

ÇALIŞANLAR VE VATANDAŞLAR MÜDAHALE ETTİ

Kasiyer silah karşısında ürkerek kasadan uzaklaşırken, soyguncunun bu sefer başka bir kasiyerin yanına doğru yöneldiği görüldü. Kasadaki paraları hızlı bir şekilde alarak kaçmaya çalışan silahlı soyguncu, dışarı çıktığı sırada çalışanların ve vatandaşların müdahalesiyle yakalandı. Soyguncunun ve bu anlara şahit olan bazı vatandaşların ise rahat davranışları da güvenlik kameralarına yansıdı.

Paraları alarak kaçmaya çalışırken, market çalışanının soyguncunun üzerine atladığı, vatandaşların yardımıyla da elindeki silahın alındığı görülen soyguncu, ihbar üzerine olay yerine intikal eden polis ekipleri tarafından gözaltına aldı. 

'ŞANSIMI DENEDİM'

Ayrıca soyguncu Yücel’in yakalandıktan sonra neden yaptın sorusuna “Şansımı denedim” dediği öğrenildi.  Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan şahıs Karabük Eğitim Araştırma Hastanesine getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi.

"SANA NE"

Burada gazetecilerin neden yaptınız yönündeki soruya ise 'Sana ne' cevabı veren şahıs sorgulanmak üzere emniyete getirildi.