Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, Van Büyükşehir Belediyespor’un teknik heyeti ve futbolcularıyla tanıştı.

Vali Murat Zorluoğlu, TFF 3. Lig’de mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor’un teknik heyeti ve futbolcularıyla yeni sezon öncesi tanışma toplantısında bir araya geldi. Yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı tanışma toplantısında Vali Zorluoğlu, teknik heyet ve futbolcularla uzun süre sohbet etti. Tanışma toplantısında futbolculara hitaben bir konuşma yapan Vali Zorluoğlu; yönetimin, hocaların ve futbolcuların ellerinden geleni yaparak takımı 2. Lige çıkaracaklarına inandığını kaydetti. Takımı hem vali, hem de belediye başkan vekili olarak yalnız bırakmayacağını belirten Vali Zorluoğlu, “Takımımızı destekleyip güçlendireceğiz. Gençler rahat olun. Bu sene Allah’ın izniyle takımın arkasında biz varız. Sizler işinizi en iyi şekilde yapma gayreti içinde olun. İnşallah her bakımdan rahat bir sezon geçireceğiz. Tabi ki hedefimiz şampiyonluk, yani bir üst lige çıkmak olacak. Bu hedef dışında bir hedef kabul edilemez. Bu kadar güçlü bir dönemde Van halkının da desteğiyle iyi bir sezon geçirip sene sonunda tekrar Van’ı kırmızı siyah renklerle donatırız. Yeni sezonunuz hayırlı olsun” diye konuştu.

Vali Zorluoğlu’nun ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Kulüp Başkanı Abdullah Çalım ise, iyi bir takım oluşturduklarını ifade ederek, yeni sezonda 2. Lig’e çıkarak özlemi dindirmek istediklerini söyledi.