Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’ne bağlı Hisarcık Meslek Yüksekokulunda 2017-2018 eğitim öğretim dönemi için tercih yapan yüksek puanlı ilk 5 öğrenciye, ‘Tercih sizden, hediye bizden’ kampanyası çerçevesinde çeşitli hediyeler verileceği bildirildi.

Hisarcık Mesleki Yüksek Öğrenimi Destekleme ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Var, bu yıl 18-26 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek üniversite tercihlerinde Hisarcık Meslek Yüksekokulunu tercih eden yüksek puanlı öğrenciler arasından belirlenecek olan 5 adaydan bir öğrenciye bir yıl boyunca burs, ikinci öğrenciye Samsung cep telefonu, üçüncü öğrenciye Samsung tablet, dördüncü öğrenciye çeyrek altın ve beşinci öğrenciye ise akıllı saat vereceklerini söyledi.

Üniversite tercihleri için Hisarcık Meslek Yüksekokulu ve programları hakkında bilgi veren Hisarcık Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç.Dr. Süleyman Emre Özcan, “Okulumuzu tercih etmek isteyen adaylarımız için Meslek Yüksekokulumuz bünyesinde 8 programımız mevcuttur. Sırasıyla bu programlar; İş Sağlığı ve Güvenliği, Halkla İlişkiler, İnsan Kaynakları, Bankacılık ve Sigortacılık, Yerel Yönetimler, İşletme, Lojistik ve Emlak ve Emlak yönetimidir. İş Sağlığı ve Güvenliği bu yıl ilk defa öğrenci alacak bölümlerimizden biridir. Meslek Yüksekokulumuz sektörün ihtiyaç duyduğu uzmanları yetişmek için donanımlı akademik kadrosu ile geleceğe daha güvenli bakmamızı sağlayacak İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanları yetiştirmeye hazırdır. Bir diğer yeni bölümüz olan Bankacılık ve Sigortacılık, hızla gelişen banka ve sigorta sektörlerine kalifiye çalışanlar katmak için tüm hazırlıklarını tamamlamış donanımlı öğrenciler yetiştirmek için öğrencilerimizi beklemektedir. Yüksekokulumuz 2 hizmet binasında toplam 16 derslik, farklı büyüklülerde 3 amfi, modern bilgisayar laboratuarı, kütüphane, kampüs alanı içinde ayrıca konumlanmış kantin, spor salonu ile öğrencilere hizmet vermektedir” dedi. (MA-EFE)