Antalya’nın Demre İlçesi’nde, Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mutlu Uslu ile Hicran Çeteci nişanlandı.
Demre Çalpan Park Restaurant’ta düzenlenen nişan törenine, Demre Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Belediye Başkanı Süleyman Topcu, Ak Parti Antalya Milletvekili Adayı Atay Uslu, Antalya Büyükşehir Demre Hizmet Birimi Koordinatörü Veli Sertbaş, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Zihni Kilit, Ak Parti İlçe Başkanı Bayram Arıcı, ilçenin önde gelen simaları, daire amirleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Mustafa - Behiye Uslu ailesinin 26 yaşındaki oğlu Mutlu Uslu, iş adamı Aydın Çeteci ve Yurdagül Alkan’ın kızı Hicran Çeteci ile nişanlandı. Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve dualarla başlayan nişan töreninde, gençlerin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.
Gençlerin yüzüklerini Belediye Başkanı Süleyman Topcu takarken, törende bir konuşma yapan Demre Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, “Evlilik gibi kutsal bir müessesenin ilk adımı olan nişan töreninde burada olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Bu genç arkadaşlarımız birebirlerini sevmişler, bir ömür boyu aynı yastığa baş koymaya karar vermişler. Bizlere de ’Allah tamamına erdirsin’ demek düşer” diye konuştu.
Konuşmaların ardından ailesi ve protokol ile birlikte hatıra fotoğrafı çektiren genç çift, gece boyu doyasıya eğlendiler.