CHP'de 101.Yıl Coşkusuna Engel Yok - Samsun Haber
CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, "Evlerimizde olmamız, 101. yıl coşkusunu ve gururunu yaşamamıza engel olmayacak" dedi

CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, başkanlık binasında gerçekleştirdiği basın açıklamasında 19 Mayıs'ta Atakum Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi iş birliğiyle hazırlanan projeye dahil olacaklarını belirtti.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 101. yıl coşkusunu tüm Türkiye'ye yaşatacaklarını söyleyen Türkel, "Bu yıl 19 Mayıs, kalabalıkların bir araya gelebileceği törenlerle kutlanmayacak ama bizler o heyacanı vatandaşlarımıza yaşatacağız" dedi.
DİJİTAL KUTLAMA PROGRAMI
CHP Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı öncülüğünde İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Atakum Belediyesi işbirliği ile Yüzyılın Rotası isminde bir dijital kutlama programı hazırlandığını ifade eden CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, "Mustafa Kemal Paşa'nın Milli Mücadele dönemini başlatmak üzere 16-19 Mayıs 1919 tarihlerinde İstanbul'dan Samsun'a Bandırma Vapuru ile gerçekleştirdiği yolculuğu 101 yıl sonra www. yuzyilinrotasi.com adresinden dijital ortamda yeniden canlandıracağız" dedi.