İKİNCİ Lig Kırmızı Grup takımı Bucaspor'da orta saha oyuncusu Mehmet İncebacak, kadro dışı bırakıldı.
Sahasında oynadığı Tuzlaspor karşılaşmasına ilk on birde başlayıp 60'ıncı dakikada oyundan alınan genç futbolcunun stadı izinsiz terk ettiği, akşam maç bitiminde de Kaynaklar Tesisleri'ne gitmediği açıklandı. Teknik direktör Levent Eriş'in bu davranışları yüzünden Mehmet'i kadro dışı bırakma kararı aldığı bildirildi.
Mehmet'in yaptığı hareketin kabul edilemez olduğunu söyleyen Eriş, "Biz burada can derdindeyiz. Kulüp mali ve idari sorunlarla boğuşurken, oyuncumuzun yaptığını affedilir gibi değil" dedi.  
Mehmet İncebacak geçen sezon başında da disiplinsiz davranışları nedeniyle eski Başkan Hüsnü Kaya tarafından Erzurum kampından gönderilmiş ve süresiz kadro dışı bırakılmıştı. Daha sonra dönemin teknik direktörü Sait Karafırtınalar ve yönetimden özür dileyen Mehmet affedilmişti.
Öte yandan Amed Sportif yenilgisinin ardından Tuzlaspor maçına mutlak galibiyet için çıktıklarını, ancak penaltı dahil pek çok pozisyonu gole çeviremediklerini ifade eden Levent Eriş, "Bizi binin üzerinde taraftarımız destekledi. Onlara 3 puan hediye etmek isterdik. İyi bir futbol ortaya koyduk ama gol atamayınca hiçbir şeyin anlamı olmuyor" ifadesini kullandı. 

FOTOĞRAF