AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığınca Ulus Belediyesine spor yatırımları için reklam karşılığı 450 bin TL ödenmesinin uygun görüldüğünü açıkladı.
Ulus 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu bahçesine spor tesisi, Ulus Mezgeller Mahallesine sentetik çim yüzeyli futbol sahası, basketbol sahası ve voleybol sahası yaptırılabilmesi için reklam karşılığı 450 bin TL ödeneğin Ulus Belediye Başkanlığına gönderilmesine Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı Yönetim Kurulunca karar verildiğini belirten Milletvekili Tunç, Belediye Başkanlığınca gerekli işlemlerin tamamlanmasının ardından çalışmalara başlanacağını ve söz konusu spor yatırımlarını Ulus ilçesine kazandıracaklarını söyledi.
Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun da, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığınca Ulus Belediyesine spor yatırımları için reklam karşılığı 450.000 TL. ödenek ayrılmasına verdiği destek için Milletvekili Yılmaz Tunç’a teşekkür etti.