İzmir’in Ödemiş ilçesi İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amirliği polis halk ilişkilerini güçlendirmek adına Ödemiş’te esnaf ziyaretleri yapmaya başladı.
Kısa sürede Ödemiş’te 50 esnafı ziyaret eden Toplum Destekli Polis Büro Amirliği görevlileri esnaflarla iş güvenliği, iş yeri güveliği gerekli tedbirler hakkında karşılık fikir alış verişi yaptılar.
Konu ile ilgili olarak bilgi veren Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amirliği görevlilerinden Mehmet Kabakoz, “Polis halk ilişkilerini güçlü bir hale getirmek her durumda vatandaşın polisi yakınında hissetmesini sağlamak için, Ödemiş’te faaliyet gösteren esnaflarımıza ziyaret gerçekleştirdi. Toplum Destekli Polislik faaliyetleri kapsamında polis halk ilişkilerini geliştirmek, işyeri güvenliği ve alınması gereken tedbirler hakkında esnafları bilgilendirmek, vatandaşlarımızın tespit ettiği sorunları, taleplerini ve çözüm önerilerini alarak sorunları en kısa sürede ortadan kaldırabilmek amacıyla esnaf ziyaretlerimi yaptık. Kısa sürede Ödemiş’te 50 esnafımız ziyaret ederek gerekli bilgileri verdik. Fikir alışverişinde bulunduk. Çok verimli ziyaretler olduğunu düşünüyorum. Esnaflarımızın da bu konuda bizlerle aynı düşündüklerini söyleyebilirim. Bundan sonraki günlerde de esnaf ziyaretlerimiz devam edecektir” dedi.
Esnaflar, “Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü birimlerinin bizlere ziyaret etmesinden bizler mutlu olduk. Güvelik konusunda birçok konuda istişareler yaptık. Sahip çıkıldığımızı hissettik bizlerde ilçemiz adına her zaman Ödemiş ilçe Emniyet Müdürlüğü projelerine destekleriz. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dediler.