Şehit Piyade Uzman Çavuş İslam Sancak’ın annesi Hanım Sancak, her gün şehit oğlunun kabrini ziyarete gidiyor.  Ancak şehit annesi, oğlunun kabrine giderken yaşı nedeniyle zorluk yaşıyordu. Hanım Sancak, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar’a durumunu anlattı. Başkan Togar, Hanım Sancak'ın durumuna kayıtsız kalmadı.

İLK SÜRÜŞÜ BİRLİKTE YAPTILAR 

Tekkeköy ilçesinin son şehidi olan İslam Sancak’ın annesi Hanım Sancak'a, kabir ziyaretlerini kolaylaştırmak için bir elektrikli araç hediye edildi. Hediye ile büyük sevinç yaşayan Hanım Sancak, ilk sürüşünü de Hasan Togar’la birlikte yaptı.

"ŞEHİDİMİZİN BİZE EMANETİ"

Belediye Başkanı Hasan Togar, “İlçemizin en son şehidi İslam Sancak evladımızın annesi, her gün oğlunun kabrine ziyarete gidiyordu. Onun bu ziyaretini kolaylaştırmak için bizlerden rica ettiği elektrikli aracı kendisine teslim ettik. Şehidimizin bize emaneti olan annesinin talebini yerine getirmenin manevi mutluluğunu paylaştık. Rabb'im vatanımız uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimize rahmetiyle muamele eylesin” ifadelerini kullandı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.