Atasam Hastanesi Genel Müdürü  Emel Irmak Atay ve Kurumsal  iletişim müdürü Süleyman Öz, '19 Ekim Muhtarlar Günü'  nedeniyle  Samsun Muhtarlar Derneği Başkanı ve Türkiye Muhtarlar konfederasyonu yönetim kurulu üyesi Mustafa Öztürk’ü  makamında ziyaret etti.

SEVGİ VE EMEK GÖSTERİYORLAR 

Muhtarlık teşkilatının yerel yönetim ile vatandaşlar arasındaki en önemli köprülerden biri olduğunu belirten Atasam Hastanesi Genel Müdürü Emel Irmak Atay, "Muhtarlarımız fedakarlık, sevgi ve emek gerektiren bir görev yürütüyorlar. Ve pandemi döneminde de vatandaşımızın  en çok yanında olanlar muhtarlarımızdır" dedi.

FİKİRLERİ DEĞERLİ

Kısıtlı imkanlarla büyük işlere imza atan muhtarların, vatandaşların düğününde cenazesinde yanlarında yer alarak birer aile bireyi niteliği taşıdığını vurgulayan Atay şunları söyledi: "Halkın oyu ile yönetime gelen devletin yerel yönetimdeki temsilcileri sevgi ve saygı çerçevesinde türlü fedakarlıklarla görevlerini ifa etmektedir. Köy ve mahallelerin sorunlarının çözümünde, kamuoyu yararına yapılan her projede muhtarların görüş ve fikirleri çok değerlidir. Her konuda muhtarların da görüşlerine başvurmalıdırlar. Atasam Sağlık Grubu olarak her zaman muhtarlarımızın yanlarında olmaya çalıştıklarını söyleyen Atay; Bu duygu ve düşüncelerle ebediyete intikal etmiş muhtarlarımıza Allah'tan rahmet diliyor, görevlerini sürdüren muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar  Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum. "