Show Tv ekranlarında yayınlanan ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi İçerde’nin 27. Bölüm fragmanı izleyenlerle buluştu. Dizinin yeni bölümünde seyircilerin kafalarında cevap bulunmasını bekledikleri pek çok soru var. Kudret Sönmez’in tabuttan kurtarılıp kurtarılmayacağı heyecanla beklenirken Kebapçı Celal Duman ile de aralarındaki intikam bir hayli kızışıyor. Yeni bölümde Kudret Sönmez’in Celal’den intikam almak için yapacağı hamle kafaları oldukça karıştırıyor. Çünkü Kudret Sönmez Celal’e hayatının en büyük acısını yaşatmak için Celal’in oğlu Mustafa’yı kaçırıyor. Celal Mustafa’nın Kudret tarafından kaçırıldığı haberini aldığı gibi öfkeden deliye dönüp anında harekete geçiyor. İçerde dizisinin yeni bölümü olan 27. bölümde dizinin seyircileri için heyecan dorukta. Kudret’in Celal’den intikam almak için Celal’in oğlu Mustafa’yı vurup vurmayacağı büyük bir merak konusu. İçerde dizisinin 27. bölümü Show Tv ekranlarında 27 Mart Pazartesi akşamı 20.00 yayınlanacak. 

Ay Yapım yapımcılığında ve Uluç Bayraktar yönetmenliğinde Show Tv ekranlarında yayına giren İçerde dizisi iki kardeşin birbirlerini bulma öyküsünü işliyor. İçerde dizisinin başrollerinde Çetin Tekindor (Celal Duman), Mustafa Uğurlu (Yusuf Kaya), Çağatay Ulusoy (Sarp Yılmaz), Bensu Soral (Melek Yıldız), Aras Bulut İynemli (Mert Karadağ), Rıza Kocaoğlu (Davut), Damla Colbay (Eylem), Gözde Kansu (Yeşim Duman), Nihal Koldaş (Füsun Yılmaz) ve Yıldıray Şahinler (Alyanak Hasan) gibi ünlü ve başarılı isimler yer alıyor. İçerde dizisinin senaryosu ise Ertan Kurtulan ve Toprak Karaoğlu’na ait. İçerde dizisine ilerleyen bölümlerde Kudret Sönmez karakterini canlandırmak üzere dahil olan Uğur Yücel ile dizinin hayran kitlesinde de bir miktar artış oldu ve dizinin öyküsünde heyecan daha da fazla artmış hale geldi.
 İçerde Dizisinin Son Bölümünde Neler Yaşanmıştı?
 Mert’in Celal adına çalıştığını düşünen Kudret bundan emin olmak ister. Bunun için de Mert ile Celal’e bir oyun hazırlığına girer. Sarp’ı da Celal’in gizemlerle dolu karanlık hayatından kurtarmak için Füsun bir şeyler yapmak ister.
 Celal’in de adamları ile beraber mahalleye geldiği zaman Füsun kendini kaybedip Celal’in üstüne gider. Mahallede Celal ile Kudret karşılaşınca birbirlerine tehditte bulunurlar. İkilinin yaşadığı bu gerilim mahalleliyi de tedirgin etmeye yeter. Celal ise aslında Kudret’e karşı yapacağı büyük hamlenin hazırlığı içinde olur.
Celal ile Sarp’ın planladığı oyun Kudret’ten gelen hiç beklenmedik bir hareketle gerçeğe dönüşür. Tahsin gerçekten de ölür. Kudret’in elinde bulunan video kaydı polislerin eline geçerse Celal ile Sarp hapse girmekten kurtulamayacaktır. Mert ise Şevko’nun ifadesini almak üzere hastaneye gider ve Şevko’dan aldığı bilgilerle Tahsin’i öldüren tetikçinin peşine düşmeye başlar. Kudret ise çok eskiden kalmış olan bir hesabı kapatmak üzere gelir. Celal ile birlikte mezarlıkta buluşurlar. Üstelik onları o mezarın başına getiren şey geçmişte yaşadıkları ortak acılardır. Celal ile Kudret’in arasındaki bu düşmanlık ise ikisinden biri ölmeden önce asla bitmeyecek gibi durmaktadır.
 İçerde dizisinin heyecan dolu yeni bölümü olan 27. bölümünü 27 Mart Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show Tv ekranlarında izleyebilirsiniz.

Kaynak:Vatan