BURSAZPORN teknik direktörü Şenol Güneş, Gençlerbirliği'ni 3-1 yendikleri maçın ardından yaptığı açıklamada önce Müzeyyen Senar’ın vefatı nedeniyle büyük üzüntü duyduğunu belirtti, sonra da, "Zor maçî, kazandığımız için sevinçliyiz" dedi.
Şenol Güneş, şunları söyledi:
"Duayen sanatçı Müzeyyen Senar'a rahmet, sevenlerine başsağlığı diliyorum. Çok sevdiğim bir sanatçıydı. Bursalı olduğunu yeni öğrendim. Bugün kazanmak için sahaya çıktık. Oyunu forsa ettik. Rakipte kontratak oynamak istedi, bu beklediğimiz bir şeydi. İlk yarıda direncini ortaya koydu. Ama oyuncularımızın kazanma hırsı devam etti. Bireysel performans olarak beklediğimizin altında kalan oyuncular oldu. Bir de top kullanma becerisini gösteremedik. Bu maç korktuğum maçtı. Alınan 3 puan için bütün oyuncularımı kutluyorum. Taraftarlarımızı teşekkür ediyorum. Daha keyifli maçlar izletmeliyiz. Bu maç için hakem hakkında bir şey söylemek istemiyorum. Her iki takıma da kararlar verdi. Diğer maçlara göre bu normaldi."
ŞENSOY: "ÜÇÜNCÜ MAĞLUBİYETİ YAŞAMAK İSTEMİYORDUK"
Gençlerbirliği teknik direktörü Naci Şensoy ise maçla ilgili şu değerlendirmeyi yaptı:
"Ligin ikinci yarısına istediğimiz gibi başlayamadık. Evimizde 2 yenilgimiz vardı. Dolayısıyla 3'üncü mağlubiyeti yaşamak istemiyorduk. Maça çok iyi konsantre olduk, çok iyi hazırlandık. Bursaspor'a 36 gol atmış, maç başına 2 gol atmış bir Bursaspor'a, çok yüksek tempolu ofansif takıma karşı nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadık. Bursaspor'un önemli kozlarını kilitlememiz gerekiyordu. Geçişlerde, çok güzel kontrataklara çıktık birini gol yaptık. İkinci yarı istemediğimiz olaylar gelişti. Landel'in sarı kartı vardı, onu almak zorunda kaldık. Ondan sonra orta alanda zaaflar yaşadık. Ondan sonra antrenör olarak eliniz kolunuz bağlandığı zamanlar yaşanıyor. Teknik değişiklikten ziyade zorunlu değişiklikler yaptık. Bursaspor'un baskısı ile Şenol hocanın risk olmasıyla, son 12 dakika 10 kişi oynadık. Bursaspor 2 gol buldu ve galip geldi. Tebrik ediyoruz. Maalesef 90 dakika içinde öyle olaylar gelişti ki elimiz kolumuz bağlandı. Zorunlu değişiklikler yaptık. Mustafa'nın pozisyonu penaltı değilse, 12-14 yaşlarındaki çocuklara nasıl ceza alanı içinde müdahale edilmemesi gerektiğinin örneğiydi. Ben bunu sizin takdirlerinize bırakıyorum."