Tokat’ın Niksar ilçesinde Sevgi Evlerinde kalan çocuklarla protokol iftar yemeğinde bir araya geldi.
Aile ve Sosyal Politikalar Tokat İl Müdürlüğüne bağlı Niksar Sevgi Evleri Kız Yetiştirme Yurdu’nda iftar yemeği düzenlendi.
İlçe Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Hakan Kuşçu, Belediye Başkanı Özdilek Özcan ve eşlerinin yanı sıra, Aile ve Sosyal Politikalar Tokat İl Müdürü Hülya Özdemir’in de katıldığı iftar yemeğinde ayrıca yurtta kalan çocuklara evlerini açarak misafir eden ve destek veren ailelere teşekkür belgeleri verildi.
Programda kısa bir konuşma yapan Niksar Sevgi Evleri Kız Yetiştirme Yurdu Kuruluş Müdürü Adnan Tanrıverdi, kendilerini yalnız bırakmayan ve her zaman yanlarında olup destek veren Kaymakam Dr. Yusuf Gökhan Yolcu’ya teşekkür ederek, kuruluşun açılışından bu yana evlerini gönüllerini açarak sıcak samimiyetlerini gösteren misafir ailelere de minnet ve şükranlarını sundu.
Tanrıverdi’nin konuşmasının ardından kuruluşa destek veren ve yurtta kalan çocukları misafir eden Necmiye-Abdullah Yıldız, Tülay-Gürsel Özdemir, Tangül-Duran Döner, Zeynep-Ekrem Özşen, Ülker-Mehmet Saygılı, Nebahat-Saffet Mamak, Sultan-Hüseyin Dinçer, Mualla-Güngör Uslu, Nurhan-Durmuş Öztürk ve Gülümser-Metin Avşar çiftlerine protokol tarafından teşekkür belgeleri verildi.
Program daha sonra yapılan sohbetin ardından sona erdi.