ANKARA (AA) - 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları'nda mücadele edecek sporculara moral vermek ve tüm Türkiye'yi Samsun'daki açılış seremonisine davet etmek için #SessizSedasız sloganıyla özel bir video hazırlandı.

İşitme Engelliler Olimpiyatları Medya Direktörlüğünden yapılan açıklamaya göre, 18-30 Temmuz'da Samsun'da düzenlenecek oyunların başlamasına sayılı günler kala, Türkiye'yi temsil edecek "sessiz" kahramanlara moral vermek ve Türk halkını açılışa davet etmek için #SessizSedasız sloganıyla özel video yapıldı.

Atıcılık, atletizm, futbol, güreş, karate, oryantiring ve yüzme branşlarının kadroları Ankara'da, badminton, basketbol, bisiklet, bowling, golf, hentbol, masa tenisi, plaj voleybolu, tekvando, tenis ve voleybol branşlarının kadroları ise Samsun'da yaptıkları son kamplarının ardından Olimpiyat Köyü'ne yerleşmeye başladı.

97 ülkeden 3 binin üzerinde sporcunun mücadele edeceği, antrenör ve delegelerle birlikte yaklaşık 5 bin katılımcının yer alacağı 2017 İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları, hem Türk spor hem de oyunlar tarihinin en büyük organizasyonu olacak.