Çorum Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş, bayramların dini ve milli hislerimizi coşturan, akrabalık bağlarını kuvvetlendiren, komşuluk ilişkilerini yenileyen, toplumsal hayatı canlandıran, yoksulu gözetme, yetimi sevindirme, düşkünü tutma gibi yüce değerlerini yaşatan müstesna günler olduğunu söyledi.
Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlan Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş, bu duygularla Kurban Bayramı’nı huzur içinde karşılamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
Halk için büyük anlam taşıyan bayramların birlik ve beraberliğin simge günleri olduğunu vurgulayan Bektaş, “Unutmayalım ki, biz birliğimizi ve dirliğimizi gösterirsek yüce Allah rahmet ve bereketini bizlerden esirgemeyecektir. İçinde bulunduğumuz bu dönemde iç barışın,dünya barışının ve huzurun korunması, topluma güven verecek uygulamaların gerçekleştirilmesi, sorunlara çözüm üretilmesi hepimizin temel önceliği olmalıdır. Bugüne kadar olduğu gibi el ele, huzur ve güven içinde daha nice bayramlara ulaşmak en büyük dileğimdir. Ayrıca bu yıl yaşanan kuraklığın bir daha yaşanmamasını dileyerek, kuraklık nedeniyle azalan mahsullerimiz için bereket,bereketli mahsulleri üreten çiftçi ve üreticilerimiz için de hayırlı kazançlar diliyorum. Tüm bu duygu ve düşüncelerle üyelerimiz ve Çorumlu halkının bayramını kutluyorum” ifadelerini kullandı.