Çorum’un yalnızca KOBİ’lere yönelik hizmet veren ilk ve tek banka şubesi olan Ziraat Bankası Girişimci Şubesi’nin yeni Müdürü Gülşah Akgün, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’na nezaket ziyaretinde bulundu.
Çorum’un sanayisi, ekonomisi, üretim kapasitesi ve gelecek planlamaları hakkında bilgiler almak üzere gerçekleştirilen ziyarette Gülşah Akgün, Girişimci Şube olarak Çorum’da önemli bir görevi yerine getirdiklerini söyledi.
Üreten tesis sayısıyla önemli bir KOBİ şehri olan Çorum’un, yalnızca KOBİ’lere hizmet veren bir banka şubesini hak ettiğini ifade eden Akgün, “Biz burada üreticilerimizin işini kolaylaştırmak amacıyla, bireysel işlemlerden arındırılmış, yalnızca firmalara bankacılık hizmeti sunan bir mantıkla hizmet ediyoruz. Yaklaşık 3 aydır Çorum’dayım ve Çorum’un üretim anlamında ne kadar ileri gittiğini gözlemleme şansım oldu. Şube olarak biz de önemli bir misyonu yerine getirmenin onurunu yaşıyoruz. Ziraat Bankası olarak üreticilerimizin her zaman yanındayız” dedi.
Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal da, KOBİ’lere tanıdıkları ayrıcalıktan dolayı Ziraat Bankası Girişimci Şubesi Müdürü Gülşah Akgün’e teşekkür ederek, görevinde başarılar diledi.