Ticareti Geliştirme Merkezi’nin (TGM) 7 Mart’ta Ankara’da yapacağı etkinlik, üniversite öğrencilerini yurtdışında çok yaygın olan Networking konusunda alanlarında uzman konuşmacılar ve özel sektör temsilcileri ile bir araya getirecek.
Networking alanında faaliyet gösteren Ticaret Geliştirme Merkezi’nin üniversite öğrencileri ve iş hayatını buluşturmak üzere “UniNetworking” adıyla 7 Mart’ta Ankara Sheraton Otel’de düzenleyeceği etkinlik, birçok ünlü yönetici ve sanatçıyı ağırlayacak. Bu kapsamda katılım sağlayacak Hülya Avşar’a, gençlerle bir araya geleceği söyleşinin ardından “Kariyerinde Zirve” ödülü takdim edilecek.
TGM’nin kurucusu Akın Yılmaz etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, “Gençler ve iş insanları için kariyer yolculuğunda en büyük arayışlarından biri yapacakları işler için doğru hedef kitleye, iş ortaklarına ve insan kaynaklarına ulaşmak. TGM olarak yaptığımız etkinliklerle iş insanlarını ve öğrencileri kendi aralarında ve birbirleriyle biraraya getirerek iş geliştirmelerine, sinerji yaratabilmelerine olanak sağlıyoruz. UniNetworking etkinliğinin amacı da öğrenciler ile kariyer sahibi yöneticileri, sanatçıları biraraya getirerek bu sinerjinin bir parçası olmalarını sağlamak. Bu etkinlik sadece öğrencilere faydalı yaratmayacak, yeni zihinlerle, geleceğin nitelikli iş gücü ile de tanışması ve biraraya gelmesi bakımından firma ve yöneticilere katkı sağlayacak” şeklinde konuştu.
TGM’nin düzenlediği UniNetworking etkinliğine Hülyar Avşar, Anadolu Jet Genel Müdürü İbrahim Doğan, yazar Canten Kaya, otomobil tasarımcısı Erbakan Malkoç, Redbull Türkiye Satış Direktörü Fatih Gönç, IBM Enerji Sektör Yöneticisi Serhan Yılmaz, ünlü estetik cerrah Op. Dr. Bülent Cantimur da katılarak deneyimlerini öğrencilerle paylaşacak. Katılım sağlayan öğrencilere ayrıca sertifika verilecek.
7 Mart’ta Ankara Sheraton Otel’de saat 09.00 ve 19.30 arasında düzenlenecek etkinlik, üniversite öğrencilerini ve özel sektörden katılımcıları bekliyor.