Hatay’ın İskenderun ilçesinde yarın akşam "Milli Birlik Yürüyüşü" düzenlenecek.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında tüm Türkiye’de olduğu gibi İskenderun’da çeşitli etkinlikler düzenlendiğini belirtti.

Başkan Seyfi Dingil, 15 Temmuz Cumartesi günü saat 19.00’da gerçekleştirilecek "Milli Birlik Yürüyüşü"ne vatandaşları davet etti.

Yürüyüşün, Anıt Alanı’ndan başlayacağını belirten Seyfi Dingil, “Yürüyüş, şehir merkezinde Şehit Pamir Caddesi, Ulu Cami Caddesi üzerinden devam ederek, tekrar başladığı yer olan Anıt Alanı’nda son bulacak. Halkımızla ellerinde Türk bayrakları ile Anıt Alanı’nda 15 Temmuz akşamı buluşacağız” dedi.

Yürüyüşün ardından programların Anıt Alanı’nda devam edeceğini belirten Başkan Seyfi Dingil, “Vatanımız sahipsiz değil. Bu bayrak uğruna nice şehitler verildi. Yüce rabbim ülkemizi ve milletimizi her türlü tehlikelerden korusun. Bu vesile ile 15 Temmuz akşamı Anıt Alanı’nda düzenlenecek olan anma programına tüm halkımızı davet ediyorum. Bizlere düşen en büyük görev birlik ve beraberliğimizi korumaktır” diye konuştu.