Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübü, Dünya Tiyatrolar Günü nedeniyle Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Dünya Tiyatrolar Günü nedeniyle Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübü’nü kabul etti. Ziyarete, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ömer Faruk Özer, Genç Denizli Genel Koordinatörü Hakan Kurt ve Genç Denizli Tiyatro Kulübü öğrencileri katıldı. Başkan Zolan, Genç Denizli Tiyatro Kulübü’nün sahneye koyduğu oyunları izledikçe gururlandıklarını belirterek, "Gençlerimiz bizden daha başarılı olacak. Yeter ki imkan verelim, fırsat verelim ve daha başarılı olsunlar. Tiyatro hayatın belki de provası. Hayatın her yönünü, güzelliğini, zorluğunu, sıkıntılarını ortaya koyan, insanın var olduğundan beri bulunan en eski sanat dalı. Sizlerin de bu sanat dalına ilgi duyuyor ve bu eğitimi alıyor olmanız bizleri mutlu ediyor" diye konuştu.
Gençlerin benzeri çalışmalara katılmaya devam ettikçe daha fazla imkan sunmayı sürdüreceklerini vurgulayan Başkan Zolan, "Bundan hiç şüpheniz olmasın. Sizler daha başarılı olun istiyoruz. Gençlerimizi mutlaka bir sanat dalı ve spor ile uğraşır hale getirmemiz gerekiyor. İki alanda da gençlerimizin kabiliyetlerini geliştirdiğimiz zaman özgüveniniz daha da gelişecek, kendinizi daha iyi ifade edeceksiniz" diye konuştu.
Genç Denizli Tiyatro Kulübü üyeleri, Tiyatro Gazetesi’nin düzenlediği ödül töreninde ’Tiyatro Sanatına Verilen Destek Ödülü’ alan Başkan Zolan’a ödülünü takdim etti.