AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz ve Ebubekir Gizligider, Hacıbektaş İlçesini ziyaret ederek , esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya geldi.
25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesinde , propaganda çalışmalarına devam eden AK Parti Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz ve Ebubekir Gizligider’in bugün ki ziyaret durağı Hacıbektaş İlçesi oldu.
Sabah saatlerinde Partisinin Hacıbektaş Teşkilatını ziyaret eden AK Parti Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz ve Ebubekir Gizligider, beraberinde AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, AK Parti Hacıbektaş İlçe Başkanı Yusuf Koçak, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Gençlik Kolları yönetici ve üyeleri ile birlikte istişarelerde bulundu.
AK Parti Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz ve Ebubekir Gizligider ve Partililer daha sonra Hacıbektaş İlçe Kaymakamlığı ziyaret ederek, İlçe Kaymakamı Ahmet İhsan Çiğil’den İlçe hakkında bilgiler aldı. Milli Eğitim Müdürü ve personelleri ile görüşen AK Parti Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz ve Ebubekir Gizligider ve Partililer, daha sonra ilçe STK’larla ve meslek odalarını ziyaret ederek, karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.
‘HACIBEKTAŞLI HEMŞERİLERİMİZİN DESTEĞİNİ HEP ARKAMIZDA HİSSETTİK’
Hacıbektaşlı vatandaşların AK Parti’yi bağrına bastığını ifade eden AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz, AK Parti döneminde yapılan hizmetlere ilişkin bilgiler aktarırken, çiftçilere sağlanan desteklere yönelik te bilgilendirmede bulunuyor. Hacıbektaşlı vatandaşların ve esnafların desteklerini arkalarında hissettiklerini belirten Açıkgöz, gönüllü Türkiye sevdası ile dolu hemşehrilerinin 4. kez de yine 3-0 ‘lık sonucu AK Parti’ye hediye edeceklerine inandığını belirtti.
Mustafa Açıkgöz, “Bu muhteşem atmosferden heyecanlanmamak ve etkilenmemek mümkün değil. Hacıbektaş’ta AK Parti’ye çok büyük bir teveccüh var. Ziyaret ettiğimiz her esnafımızdan, görüştüğümüz her vatandaşımızdan çok güzel tepkiler alıyoruz. İnşallah bizde milletimize, Hacıbektaş’ımıza layık olmak için, gecemizi gündüzümüze katıp çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
‘HACIBEKTAŞ’I KÖY GÖRÜNÜMÜNDEN KURTARACAĞIZ’
AK Parti Milletvekili ve Milletvekili adayı Ebubekir Gizligider, ise Hacıbektaş’ın coğrafi, kültürel ve dini açından Türkiye’de çok farklı bir konuma sahip olduğuna dikkat çekerek; “Geçtiğimiz süreçte olduğu gibi bundan sonraki dönemindeki icraatlarımızla Hacıbektaş’ı hizmete doyuracağız, İlçemizi köy görünümünden kurtaracağız” dedi.
Ebubekir Gizligider, Hacıbektaş’a AK Parti döneminde bir çok hizmetin geldiğini ve bundan sonraki süreçte de gelmeye devam edeceğinin altını çizen Gizligider; “Hacıbektaş Devlet Hastanemizi halkımızın hizmetine sunduk, öte yandan uluslararası standartlara uygun Hacıbektaş sentetik yüzeyli Çim Futbol sahasını hizmete kazandırdık. Hacıbektaş Rıfat Kartal Huzur evimizin kapasitesini artırarak, imkanlarını iyileştirdik. Bizler Hacıbektaş(a lafla değil hizmet ile geldik. Türkiye’de dini ve kültürel açıdan çok önemli bir yere sahip olan şirin Hacıbektaş’ımızı, AK icraatlar ile hizmete doyuracağız, Hacıbektaş’ı köy görünümünden kurtaracağız” dedi.
AK Parti Milletvekili adayları Açıkgöz ve Gizligider daha sonra Hacıbektaş Mal Müdürlüğü, Hacıbektaş Kültür Derneği ve Hacıbektaş Cumhuriyet Başsavcılığını ziyaret etti.