Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu’nu ziyaret ederek öğrencilere tatil kitabı hediye etti.
Başkan Bakıcı, Okul Müdürü Mustafa Tetik ve öğretmenler ile de bir araya gelerek bir süre görüştü. Okulda yapılan çalışmalar hakkında bilgi alarak okulun ihtiyaçları ve eksikleri konusundaki istek ve talepleri dinleyen Başkan Bakıcı’ya İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş de eşlik etti. Daha sonra öğrencilerin 23 Ocak 2015 Cuma günü başlayacak yarı yıl tatilinde kullanmaları amacıyla 2., 3. ve 4. sınıflardan birer sınıfa tatil kitabı hediye eden Başkan Bakıcı “Kitaplarınızın her sayfasını mutlaka okuyup bilgilerinizi tekrar edin. Kitaplarınızı okuyarak eskitin ve onlardan en iyi şekilde faydalanın” diyerek öğrencilerden yarı yıl tatilini verimli bir şekilde değerlendirmelerini istedi.
Bu arada, ilçe genelinde faaliyet gösteren tüm ilkokullar için yaklaşık olarak 3 bin 400 adet olarak hazırlanan ve öğrencilerin yarı yıl boyunca öğrendiği tüm bilgileri tekrar ederek pekiştirmelerini sağlayacak yardımcı kitap niteliğindeki tatil kitaplarının dağıtımının sürdüğü belirtildi.