Gemerek Devlet Hastanesi yönetiminden oluşan heyet tedavi olan aileler ziyaret ederek, hastane ile ilgili sıkıntıları ve önerileri dinlemeye devam ediyor.
Gemerek Devlet Hastanesi Başhekimi Genel Cerrahi Uzmanı Doktor Hande Temel, Gemerek Devlet Hastanesi Müdürü Ahmet Taşdemir ve Sağlık Bakım Hizmetleri Birim Sorumlusu Selda Ceylan’dan oluşan heyet Gemerek Devlet Hastanesi’nde tedavi görmüş aileleri evlerinde ziyaret ederek hastaların tedavi gördükleri süre içerisinde hastane personeli, temizlik ve hizmet yönünden memnuniyetleri, dilek ve şikayetleri hakkında bilgi alıyorlar.
Elinde yanık oluşan hasta bebek Emin Ege Aksoy’u ve ailesini çiçek eşliğinde evinde ziyaret eden hastane yönetimi Aksoy ailesi tarafından misafir edildi. Gemerek Devlet Hastanesi’nden memnun oldukları belirten aile doktor eksikliği nedeniyle mağdur olduklarını da dile getirdi. Gemerek Devlet Hastanesi’nde özellikle çocuk uzman hekimi ve kadın doğum hekimi olmasını gerektiğini belirten aile bu konuda bir şeyler yapılması gerektiğini vurguladı.
Yaklaşık 1 saat süren ziyaret hatıra fotoğrafı çekinilmesiyle son buldu.