Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Osman Acar, Honaz’a giderek Honaz Devlet Hastanesi Yönetimi ve çalışanlarını, Honaz Kaymakamı Turgut Gülen ile Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu’nu ziyaret etti.
Honaz Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek hastane yönetimi ve sağlık çalışanlarından bilgi alan Genel Sekreter Op. Dr. Osman Acar, daha sonra da Honaz Kaymakamı Turgut Gülen ile Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu’nu da ziyaret etti. Op. Dr. Acar, hedeflerinin hasta memnuniyetini en üst seviyelerde tutmak olduğunu vurgulayarak, “Birliğimize bağlı 12 sağlık tesisimizde toplamda 500 hekim, 2 bin 500 yardımcı sağlık personelimiz, 200 idari ve destek personelimizle toplamda 5 bine yakın çalışanımızla Denizli halkımıza sağlık hizmeti vermekteyiz. Günde bu sağlık tesislerimizde toplamda 10 bin hastamıza tedavi hizmeti verilmektedir. Öncelikle Birliğimizin amacı hasta memnuniyetini en üst seviyelerde tutacak uygulamalar, düzenlemeler yapmaktır. Günde 10 bin hastanın tedavi hizmeti aldığı bu sağlık tesislerimizde sağlık çalışanlarımız özverili bir şekilde yoğun bir çabayla görevlerini yerine getirmekteler. Elbette zaman zaman sağlık tesislerimizde yaşanan bu yoğunlukların da verdiği sıkıntılar ile bazı istenmeyen sorunlar yaşanmaktadır" dedi.
Hastanelerde zaman zaman istenmeyen olayların yaşanabildiğini kaydeden Acar, "Biz birlik olarak bu memnuniyet oranını daha da yukarıya taşımak adına gerekli bütün hassasiyeti göstereceğiz. Çünkü bizim öncelikli hedefimiz hastalarımızın sağlık tesislerimizden memnun ayrılmalarını sağlamak. Ayrıca çalışanlarımızın motivasyon ve memnuniyet oranları da bizler için son derece önemli. Onların motivasyon ve memnuniyetlerini arttırmak için de çalışıyoruz. Fakat çok az da olsa bazen görevini yerine getirmeyen yada kötü davranışlarda bulunan sağlık çalışanlarımız da olmakta. Biz de birlik olarak bu çalışanlarımızla ilgili gerekli idari incelemeleri yapmaktayız" şeklinde konuştu.