Samsunspor'un yeni stadının açılış maçının Beşiktaş-Konyaspor Süper Kupa Finali ile yapılacağının öğrenilmesi üzerine taraftarlar her platformda tepkisini dile getirmeye devam ediyor.

'Samsunspor'un stat açılışını yapmak bizlerin hakkı. Bizler bu takımın emekçileriyiz' şeklinde tepkiler ile yönetime seslenen taraftarları, 'Samsunspor stadının açılışı olimpiyatlarla yapılacak. 'Biz de bir hazırlık maçı ile sezon öncesi taraftarımızın önünde sahamıza çıkacağız' açıklaması da tatmin etmedi.

RESMİ AÇIKLAMANIN ARDINDAN İSYAN
Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinden dün yapılan açıklamada, Beşiktaş ile Atiker Konyaspor arasındaki Süper Kupa final maçının Samsun'da oynanacağı resmiyet kazandı. Bunun üzerine tepkiler de alevlendi. Bazı Samsunsporlu taraftarların tepki olarak passolig kartlarını kırdıkları görüldü. Bazı taraftarlar, kırdıkları passolig kartlarının fotoğrafını çekerek sosyal medyada paylaştı. Bir taraftarın, paylaşımına, 'Ben yoruldum. Artık kenara çekilme vakti geldi. Anladım ki hata bizde' yazdığı görüldü.

Haber: Onur EROL