Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı 3 ayrı operasyonda 7 kişi gözaltına alınırken, çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre ekiplerin Selçuklu Mahallesi’nde yaptığı çalışmalarda B.D. ve M.A.K.’nin içinde bulunduğu otomobilde arama yapıldığı öğrenildi. Yapılan aramalarda satışa hazır vaziyette 54 gram esrar, 30 adet ecstasy hap, ikametlerinde yapılan aramalarda ise 216 gram esrar maddesinin ele geçirildiği bildirildi.
Yapılan soruşturma sonucunda M.A.K.’nin serbest bırakıldığı, B.D.’nin ise tutuklandığı kaydedildi.
Yapılan bir başka operasyonda ise M.G.’nin kullandığı otomobilin durdurularak arama yapıldığı bildirildi. Aracın içinde 5.10 gram gelen metamfetamin, 56.16 gram gelen metam fetamin maddesi, 2.50 gram toz esrar ele geçirildiği öğrenildi. M.G.’nin yapılan soruşturma sonrasında tutuklandığı kaydedildi.
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı bir başka operasyonda S.S. kardeşi S.S., karısı G.S. ve F.K.’nın araçlarında ve evlerinde arama yapıldığı bildirildi. Yapılan aramalarda, 34 adet alüminyum folyo içerisinde 63,50 gram gelen metamfetamin maddesi, şahıslardan SS isimli şahsın pantolonun cebinde 2 ayrı alüminyum folyoya sarılı 0,50 gram gelen metamfetamin maddesi, FK isimli şahsın üzerinde 1 adet alüminyum folyoya sarılı 0,50 gram gelen metamfetamin maddesi, oda içerisinde alüminyum folyoya sarılı 1,10 gram gelen metamfetamin maddesi, şeffaf naylona sarılı vaziyette parçalanarak toz haline getirilmiş 0,5 gram gelen ecstasy tablet kırıntısı, 1 adet ruhsatsız tabanca, tabancaya ait 1 adet şarjör, ve 1 adet 7,65 mm çapında fişek ile 1 adet yarı otomatik av tüfeği ve 24 adet çeşitli markalarda av fişeği ele geçirildi.
S.S.’nin “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak” suçundan tutuklandığı bildirildi.