TÜRKAV Aydın Şubesi, gelirini yardım amaçlı kullanmak üzere ve 6 Mayıs’ta yapılacak olan kızartma şenliğine maddi destek sağlamak amacıyla bir kermes düzenledi.
Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) tarafından Aydın Efeler Sevgi Yolu’nda bir kermes düzenlendi. TÜRKAV Aydın Şubesi tarafından gelirini yardım amaçlı ve 6 Mayıs’ta yapılacak olan kızartma şenliğine destekte bulunmak üzere bir kermes düzenledi.
Kermes hakkında bilgiler veren TÜRKAV Aydın Şubesi Başkan Yardımcısı Fatma Tetik, “TÜRKAV Aydın Şubesi tarafından düzenlenen kermesimize katılımlarından dolayı camiamıza teşekkür ediyorum. TÜRKAV’ın halka tanıtılması ve 6 Mayıs’ta Tepecik Mesire Alanı’nda yapılacak kızartma şenliğine maddi anlamda destek sağlamak amacıyla ve gelirin vakıf yardımlarında kullanılmak üzere bir kermes düzenlemeyi amaçladık. Bütün ürünler üyelerimizin el emeği ile hazırlanmıştır. Tüm bayan arkadaşlarımıza yaptıkları katkılardan dolayı yönetim kurulum adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Hepsinden Allah razı olsun. Ülkücü hareket olarak birlik ve beraberlikle çok güzel şeyler yapabildiğimizi göstermiş olduk” dedi.