Burdur Valisi Hasan Kürklü, Gölhisar ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Burdur Valisi Hasan Kürklü’ye Garnizon Komutanı Jandarma Albay Sayit Koca, İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Karakaya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Yüksel, İl Müftüsü Hıdır Bayrak, İl Genel Meclisi Üyeleri eşlik etti.
Vali Hasan Kürklü, ziyaretinde ilk durağı olan Gölhisar Kaymakamlığı’nda Kaymakam Muhammet Yasin Kırcı, Belediye Başkanı Ramazan Canural, mahalle ve köy muhtarları karşıladı. Vali Hasan Kürklü, Gölhisar Kaymakamlığı toplantı salonunda mahalle ve köy muhtarları ile toplantı yaptı. Kaymakam Kırcı’nın ilçe hakkında bilgiler verdiği toplantıda, ilçeni geçim kaynağının tarım ve hayvancılık olduğu vurgulandı. Gölhisar ilçesi sınırları içerisinde bulunan Kibyra antik kentinin, turizm açısından Türkiye’nin parlayan yıldızı olma yolunda ilerlediğini aktaran Kaymakam Kırcı, son dönemlerde ilçe ekonomisine büyük katkı sağlayan seracılıkta da büyük bir atılım yapıldığını ifade etti.
Gölhisar’ın eğitim konusunda başarıya ulaşmış ilçelerden biri olduğunu da sözlerine ekleyen Kaymakam Kırcı, 37 öğrencinin son TEOG sınavında 120 sorunun en az 115’ini doğru cevapladığını, 7 öğrencinin ise aynı sınavda 119 soruyu doğru yaptığını kaydetti.
İlçenin, Kibyra antik kenti, seracılık faaliyetleri ve tarım alt yapısı ile hızla ilerleyen bir ilçe olduğuna dikkat çeken Vali Kürklü, özellikle muhtarlarla yapılan görüşmeleri önemsediklerini belirtti. Vali Kürklü, "Biz hizmet için varız. Hep söylüyoruz, biz Burdur ailesi olarak biriz, bütünüz. Burdur’da birinizin derdi hepimizin derdi. Kapımız sizlere her zaman açık. İstediğiniz zaman bizleri ziyaret edip, sorunlarınızı bize iletebilirsiniz" dedi.