Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Yasin Öztürk, MHP Denizli Büyükşehir Belediye Meclis Grubu’nu ziyaret etti.
MHP Denizli İl Başkanı Yasin Öztürk, Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Coşkun, MHP Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Av. Yusuf Garip ve meclis üyelerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. MHP’li Öztürk, daha sonra Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Şubat ayı toplantısını bir süre izledi. Başkan Öztürk, MHP’nin kongre sürecini geride bıraktığını belirterek, “Önümüzde ülkemiz için hayati öneme sahip bir seçim var. Partimizin bu seçimlerde tek başına iktidara gelmesi için bizim elimizden gelen yapmamız gerekiyor. İl kongremizin tamamlanmasının ardından hemen çalışmalara başladık. Bugün de Büyükşehir Belediye Meclis Grubumuzu ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunduk. Önümüzdeki süreçte ilçe belediye meclis gruplarımızı da ziyaret ederek görüş alış verişinde bulunacağız” dedi.
Öztürk, Meclis gruplarının ziyaretlerinin ardından ilçe ziyaretlerine başlayacaklarını da belirterek, “Meclis gruplarımızı ziyaretimizin ardından ilçe başkanlarımızı da ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunacağız. Varsa eksikliklerimiz kısa sürede bunları gidereceğiz. 7 Haziran seçimlerine topyekün el ele, birlik ve beraberlik içinde hazırlanarak ilimizde koyduğumuz hedefimizi gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.