Mersin Erdemli sahilinde Milyon Su Plajı’nda, 8-9-10 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek “Milyonfest: Çadırını Kap Gel” etkinliğinde üç gün boyunca toplamda 21 sanatçı sahne alacak.

Kamplı festival kültürünün lokomotifi Zeytinli Rock Festivali olmak üzere bu yıl Kuşadası Gençlik Festivali, Çukurova Rock Festivali ve Samsun Gençlik Festivali ile onbinlerce müzikseveri Türk rock müziğinin yıldızları ile buluşturan Milyon Yapım’dan yaz bitmeden sürpriz bir festival daha geliyor.

Zeytinli Rock Festivali sonrası evlerine dönmek istemeyen festival gençliği için kamp, müzik ve eğlenceye devam anlamı taşıyacak organizasyon adeta uzatılmış gercek bir rock tatili haftası olacak.

8-9-10 Eylül tarihlerinde Mersin’in Erdemli sahilinde Milyon Su Plajı’nda yüzde 100 müzik ve eğlence ile gerçekleşecek festival Kral Pop Tv ve Milyon TV medya sponsorlukları ve Redbull’un katkılarıyla gerçekleşecek. Günük giriş fiyatı 50 TL, kombine fiyatı 80 TL olan festivalin kamp + kombine giriş fiyatı ise 100 TL olarak belirlendi.

Festival takvimi şöyle:

8 Eylül Cuma: Selda Bağcan & Boom Pam, Feridun Düzağaç, Cem Adrian, Niyazi Koyuncu, Deniz Tekin, Ezhel, Dalgana Bak

9 Eylül Cumartesi: Athena, Manga, Mabel Matiz, Flört, Kurtalan Ekspres, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Çamur

10 Eylül Pazar: Pentagram, Hayko Cepkin, Seksendört, Pamela, Baba Zula, Sattas, Yok Öyle Kararlı Şeyler