Geçtiğimiz ay Sarısu ve Hurma Mahalleleri’nde modern muhtar evi inşasına başlayan Konyaaltı Belediyesi, muhtar evleri inşaat çalışmalarını tamamladı. Geçtiğimiz günlerde Hurma Mahalle Muhtarı Faruk Kıldıran ve Sarısu Mahalle Muhtarı Ali Budak ile birlikte yerinde incelemede bulunan Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bir ay gibi kısa bir süre içinde muhtar evlerinin tamamladığını bildirdi.
Yaşlılar Kreşi’nin büyük ölçüde tamamlandığını, Yaşlılar Kreşi ve Kadınlar Lokali ile Expo 2016 Antalya Parkı Projeleri’nin ise yapımının hızla devam ettiğini ifade eden Başkan Böcek, modern bir anlayışla inşa edilen muhtar evlerinin de inşaatının tamamlandığını söyledi.
Çevre düzenlemesi çalışmalarının tamamlanmasıyla muhtar evlerinin birkaç gün içinde hizmete açılacağını belirten Başkan Muhittin Böcek, Hurma Mahalle Muhtarı Faruk Kıldıran ve Sarısu Mahalle Muhtarı Ali Budak’a hayırlı olsun dileklerini iletti.
Hurma Parkı ve Seyit Onbaşı Parkı içersinde yer alan muhtar evleri 13 metrekare muhtar odası, bekleme salonu, mutfak ve tuvalet ile birlikte toplam 50 metrekareden oluşuyor.