Yılport Samsunspor'un flaş transferleri Tomane ve Rahman Buğra Çağıran, ilk mesajı verdi. İkili, büyük bir camiaya geldiklerini ve yolun sonunun şampiyonluk olduğunu söyledi

ÇOK MUTLUYUZ

Kırmızı-Beyazlıların uzun süredir gündeminde olan ve Başkan Yüksel Yıldırım'ın daha önce müjdelediği Tomane ve sol bek Rahman Buğra Çağıran transferleri gerçekleşti. Gece operasyonu ile imzaları atan flaş transferler Tomane ve Rahman Buğra Çağıran, Kırmızı-Beyazlı camiaya da ilk mesajlarını verdi. Portekizli yıldız oyuncu Tomane, ''Kariyerimdeki bu büyük zorluğu kucaklamaktan çok mutluyum. Birlikte bu büyük kulübün hedeflerine ulaşacağız'' mesajını kuzeyin kralı etiketiyle paylaştı. 

TARAFTAR TAKİBE ALDI

25 yaşındaki Rahman Buğra Çağıran'da, ''Bu büyük camianın, bu büyük ailenin bir ferdi ve bir parçası olmaktan çok mutluyum. Burada olmama vesile olan herkese teşekkürler. İnşallah yolun sonu şampiyonluk olur'' mesajını verdi. Yılport Samsunspor, Tomane ile 3+1 yıllık sözleşme imzalarken Çağıran'ı da 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı. 12. adam da ikilinin paylaşımlarına büyük ilgi göstererek, sosyal medya hesaplarından hem Tomane'yi hemde Rahman'ı takibe aldılar.