Mersin’in Tarsus ilçesinde belediyesi tarafından ilki düzenlenen ‘Bahar Şenliği’nde Tarsuslular unutulmaz bir gün yaşadı. Ünlü sanatçı Kadir Somer seslendirdiği parçalarla coşan Tarsuslular, ‘Yeteneksiz Sizsiniz’ yarışma programıyla tüm Türkiye’de tanınan ünlü illüzyonist Aref Ghafouri’nin gösterisiyle adeta büyülendi.
Antik Roma Yolu önünde düzenlenen etkilikte ilk olarak Kadir Somer sahneye çıktı. Yaklaşık 1 saat sahnede kalan Kadir Somer seslendirdiği parçalarla izleyicileri coşturdu.
Daha sonra sahne alan Yetenek Sizsiniz programıyla tüm Türkiye’de ün kazanan Aref Ghafouri yaptığı illüzyon gösterisiyle herkesi etkilemeyi başardı.
İllüzyon gösterisi ile izleyenleri hayran bırakan ve seyircileri de gösterisine dahil eden Aref’in kaşıkları bükmesi hayretle izlendi. Seyircilerin aklından tuttuğu rakamları bilen, gösteri sırasında seçilen kartı ve yazıyı çok önceden bir kağıda yazmış olan Aref beğeni topladı. Bir bayanı havada uçurmasıyla büyük alkış alan Aref, finalde yaptığı gösteride ise yürekleri ağızlara getirdi. Kolları seyirciler tarafından sımsıkı bağlanan Aref, yanan bir ipin bulunduğu ölüm kapanından 60 saniye içinde kurtuldu. Aref, programın sonunda Belediye Başkanı Şevket Can’la birlikte seyircilerle selfie çekti.