Beşiktaş Futbol Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları, yeni transfer Milosevic ile Anderlecht ve Lazio’nun da ilgilendiğini ama oyuncunun siyah-beyazlı takımı tercih ettiğini söyledi.
Beşiktaş Futbol Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları, Alexander Milosevic transferi hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Beşiktaş’ın iyi bir oyuncu kazandığını belirten Torunoğulları, "Uzun süredir takip ettiğimiz bir oyuncuydu. Yurt dışında gönüllü izleme ekiplerimiz var. Onların tavsiyesi izleme komitesindeki Fikret Demirer’in onayıyla kendisiyle görüşmelere başladık. Ekim sonunda görüşmelere başladık. Yılın son gününe kadar görüşmeleri gizli yürüttük. Anderlecht ve Lazio kulüpleri oyuncuyla ilgileniyordu. Anderlecht, bizim önerdiğimiz ücrete yakın bir ücret önerdi ama oyuncu Beşiktaş’ı tercih etti. Kendisiyle yaptığımız görüşmede Beşiktaş’ı çok iyi bildiğini birçok Beşiktaşlı arkadaşının olduğunu ifade etti" dedi.
Genç futbolcunun gelişime açık bir oyuncu olduğunu ifade eden Torunoğulları, "Gelecekte futbol dünyasında yankı uyandıracak bir futbolcuyla anlaştığımızı söyleyebilirim. Beşiktaşımıza hayırlı olsun" diye konuştu.