Dizide Hızır Çakırbeyli ve Ünal'a yaptıkları ile dikkat çeken Sibiryalı, kimileri tarafından çok beğenilirken, kimileri tarafından da yaptığı kötülüklerden ötürü tepki toplamıştı.

Başarılı oyuncuya katkılarından dolayı teşekkür çiçeği yollayan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yapımcılarına, oyuncu Ayhan Işık'tan cevap gecikmedi.

Ayhan Işık sosyal medya hesabından, kendisine çiçek gönderen yapımcılara ve tüm dizi ekibine şu sözler ile teşekkür etti.

"Rol aldığım Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde, başta Sn. Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener olmak üzere,tüm Pana Yapım ve Prodüksiyon Ekibine, Sn. Onur Tan, Ayşegül Erbek, Sn.Oktay Kaynarca olmak üzere beraber çalıştığım veya çalışmadığım tüm oyuncu arkadaşlarıma teşekkür eder, bu dizi maceramda onlarla birlikte ve omuz omuza çalışmaktan ötürü çok keyif aldığımı söylemekle, sevgi ve saygılarımı sunarım. Bu projede yer almamı sağlayan sevgili Mandalina Casting'in kurucusu olan menajerim Sn.Temmuz Karikutal ’a da ayrıca teşekkürü bir borç bilirim… Sevgili Pana Yapım yetkililerine bana göndermiş oldukları teşekkür yazısı ve çiçekten dolayı da son derece mutlu ve gururlu olduğumu bildiririm." 

Kaynak: milliyet