PTT 1. Ligi’nde 6 haftadır gol atamayan ve galibiyet yüzü görmeyen Samsusnpor’un Teknik Direktörü Ümit Özat’a tepkiler çığ gibi büyüyor.

Samsunspor, PTT 1. Ligi’nin 11. haftasında  7 Aralık 2015 cumartesi günü sahasında oynadığı Adanaspor maçının 46. dakikasında Mehmet Çakır’ın attığı golden sonra 584 dakika gol atamadı. 2-1 Samsunspor’un üstünlüğü ile sonuçlanan bu maçtan sonra kırmızı beyazlı ekibimiz oynadığı 6 maçta 3 mağlubiyet, 3 beraberlik alarak sadece 3 puan toplayabildi.

Üst üste alınan kötü sonuçların ardından Samsunspor Teknik Direktörü Ümit Özat’a tepkiler çığ gibi büyümeye başladı.

Samsunspor’un etkili taraftar gruplarından Şirinler’in Havza Grubu Başkanı Emre Aysan sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Ümit Özat’ı eleştirdi ve gitmesi gerektiğini belirtti.

İşte Hoşgör Baba lakaplı Emre Aysan’ın sosyal medya aracılığı ile yaptığı o açıklama:

BEYLER BASINI MASINI BIRAKINDA BU ÜMİT ÖZAT GERCEKTEN GİTMESİ LAZIM. BEN BU ADAMI BİRLİK BERABERLİK OLSUN DİYE İLK YARININ SON HAFTASI DESTEKLEDİM AMA BU ADAMLA BU İŞ OLMUYACAK. HEMEN BİR TANE SAĞLAM HOCA VE 2-3 TAKVİYE İLE BU İŞİ COK RAHAT ÇÖZERİZ … BU HAFTADAN İTİBAREN KAMPA GİDECEK HOCA ÜMİT HOCA OLAMAZ. NE OYUN OKUMASI NE DEĞİŞİKLİKLER TAKIMA HİÇ BİR FAYDASI YOK … COK BÜYÜK BİR AVANTAŞ DAHA KAYBETTİK … ÖLÜNE KADARDA DEVAM EDECEZ BU ADAMLA. BU ADAM BU TAKIMA KÜÇÜK GELİYO BU KADAR BASİT ..


SAMSUNSPORLUYUZ.COM