Diyarbakır'ın Sur ilçesinde devam eden operasyonda ağır yaralanan bir asker şehit oldu.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan açıklamada, dün saat 22.25'te ağır yaralanan askerin, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, şehit olduğu belirtildi.

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz" ifadesi kullanıldı.

ÖZEL HAREKAT POLİSİ ŞEHİT OLDU
Diyarbakır'ın Sur ilçesinde devam eden operasyonda PKK'lı terörsitlerce açılan ateş sonucu bir özel harekat polisi şehit oldu.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda bir özel harekat polisi şehit oldu.

İlçede sokağa çıkma yasağı uygulamasının sürdüğü Cevatpaşa, Fatihpaşa, Dabanoğlu, Hasırlı, Cemal Yılmaz ve Savaş mahallelerinde jandarma ekiplerinin de destek verdiği operasyonlarda teröristlerin kurdukları barikatlar, kazdıkları hendekler ve sokaklara tuzakladıkları patlayıcılar imha ediliyor.

Operasyonlarda terör örgütü mensuplarının uzun namlulu silahlarla açtığı ateş sonucu bir özel harekat polisinin şehit olduğu öğrenildi.