ORDU (AA) - Fatsa PTT Şube Müdürlüğünde, yoğunluk yaşanması nedeniyle daha kolay ve kaliteli hizmet verilebilmesi için ek hizmet binasının açılacağı bildirildi.

 Fatsa PTT Şube Müdürü Sait Aracı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ek hizmet binasının bir ay içerisinde hizmet vermeye başlayacağını söyledi.

Çamaş ve Çatalpınar ilçeleri ile Bolaman ve Yalıköy mahallelerindeki vatandaşlara da şubelerinin hizmet verdiğini hatırlatan Aracı, "Fatsalı vatandaşlarımıza daha kaliteli ve hızlı hizmet vermek adına yeni bir şube açacağız" dedi.

Fatsa'nın sürekli büyüyen ve gelişen bir ilçe konumunda olduğunu vurgulayan Aracı, şunları kaydetti:

"Kurtuluş Mahallesi'ndeki vatandaşlarımız hizmet almak için Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'Une kadar gelmek zorunda kalıyordu. Bu sorunu ortadan kaldırmak için Dumlupınar Mahallesi Reşadiye Caddesi üzerinde, askerlik bürosuna yakın bir yerde 85 metrekarelik bir bina kiraladık. Şu anda buradaki restorasyon çalışmaları müteahhit firma tarafından tamamlandı. Ufak, tefek eksiklikler var. Onlar da tamamlandıktan sonra ek hizmet şubesini teslim alacağız ve kısa bir süre içinde hizmet vermeye başlayacağız."

Aracı, ek hizmet binasının faaliyete geçmesiyle birlikte merkez binadaki iş yoğunluğunun azalacağını sözlerine ekledi.