ORDU (AA) - Fatsa ilçesinde hırsızlık olaylarına karışan kişilerin yakalanmasını sağlayan polislere, başarı belgesi verildi.

Polis sorumluluk bölgesinde meydana gelen hırsızlık olaylarına karışan kişilerin yakalanmasında emeği geçen Komiser Şahin Tuncel, Komiser Ömer Faruk Ertürk, Polis Memurları Ahmet Çakır, Mahmut Uysal, İbrahim Şen, Ertuğrul Kuru, Cemalettin Gündem, Murat Toktaş ve Fatma Uludağ’a Fatsa İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Öztürk tarafından başarı belgesi verildi.

Başarı belgesini almaya hak eden polislerin suçlularla etkin şekilde mücadele ettiğini belirten Öztürk, “Ailesinden ve kendisinden feragat ederek ilçemizde başarı gösteren polisleri onurlandırmak ve suçun önlenmesine teşvik etmek amacıyla böyle bir belge sunmak istedim. Bu konuyu Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı bey ile görüştüm ve kendisi olur verdi. Ben bu arkadaşların, uyumlu ve özverili çalışmalarını takdir ediyorum. Göstermiş oldukları üstün başarı, gayret ve çabalarından dolayı da teşekkür ediyorum” dedi.

Öztürk, ilçede meydana gelen yankesicilik ve hırsızlık olaylarının faillerinin yakalanmasında gösterilen gayret ve özverili çalışmalardan dolayı başarı belgesini verdiklerini sözlerine ekledi.

18 Mayıs’ta ilçede bir kişinin cüzdanını gasp ettikleri iddiasıyla polis kovalamacası sonucu yakalanan 3 kişi, tutuklanmış, kovalamaca, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedilmişti.