Bayraklı Belediyesi İzmir ve farklı illerin ilçe belediyelerine 2 si minibüs toplam 15 adet araç hibesi gerçekleştirdi. İmkanlar ve ihtiyaçlar dahilinde belediyeye müracaat eden özellikle doğu illeri belediyelerine yapılan hibe çöp kamyonları hizmet verildiği yerlerde önemli ihtiyacı karşıladı.

Bayraklı Belediyesi Fen İşleri, Park ve Bahçeler ile Temizlik İşleri Müdürlükleri bugüne kadar 15 adet araç hibesi gerçekleştirdi. İzmir ve ülkenin ihtiyaç duyulan bir çok ilçesine gönderilen çoğunluğu çöp kamyonundan oluşan araçlar gönderildikleri yerlerde ihtiyaçları karşıladığı belirtildi. Gerçekleştirilen protokoller ile hibe edilen araçları Bayraklı'dan teslim alan diğer belediye çalışanları Başkan Karabağ'a desteklerinden dolayı minnettar olduklarını belirterek, çöp kamyonlarının güzel ilçelerimizde ihtiyacı karşılayacağını ifade ederek, Başkan Karabağ'a sonsuz destek verdiklerini dile getirdi.

Bayraklı Belediyesi bundan önce Ardahan-Çıldır'a, Elazığ Yazıkonak, Mardin Ömerli, Kula Gökçeören, Kütahya Üzümlü, Kütahya Kayaköy, Konya İmrenler, Tünceli Ovacık, Ödemiş Ovakent, Ödemiş Gökçen, Foça, Tokat Soğuklar'a, Kınık 'a çöp kamyonu göndererek ilçelerin büyük ihtiyaçlarını karşılamış oldu. Son olarak ise Rize'nin Çamlıhemşin ilçesine gönderilen çöp kamyonu ilçe belediyesi tarafından memnuniyetle karşılandı. Konuyla ilgili konuşan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ihtiyaç duyulan ilçelere destek olabildikleri için memnun olduklarını belirterek, bu tür faaliyetlerin örnek olması gerektiğini kaydetti.