Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden İnegölspor, Kastamonuspor 1966’nın orta saha oyuncusu Uğur Parlak ile anlaştı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan İnegölspor Başkan Yardımcısı Osman Sevim, "Bugün dış transferde Kastamonuspor’dan orta saha oyuncusu Uğur Parlak ile 2 yıllığına anlaşmış bulunuyoruz. Yapacağımız birkaç transferin ardından transfer defterini kapatacağız. Bilindiği gibi ekibimiz sezon çalışmalarına başladı. Pazartesi günü itibariyle de Kızılcahamam’da kamp çalışmalarımız başlayacak. Burada yapacağımız çalışmalar ve oynayacağımız hazırlık maçlarının ardından lige çok iyi bir giriş yapmak istiyoruz. İnşallah Uğur kardeşimiz de ekibimize fayda sağlayacak. Buna inancımız tam. Anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Uğur Parlak ise, "İlk önce bana güvenerek transfer eden yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. İnegölspor gibi büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Hedefim burada kalıcı olmak ve şampiyonluklar yaşamak. Takımıma katkı sağlamak ve başarılı olmak için elimden geleni yapacağım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Taraftarlarımızdan tek isteğim bizleri yalnız bırakmayarak desteklemeleri. Hep beraber inşallah sezon sonu hedeflediğimiz yerlerde olacağız" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Uğur Parlak kendisini İnegölspor renklerine bağlayan imzayı attı.