Hakan TARHAN,Amsterdam-

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda Hollanda ile deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları maçtan sonra açıklamalarda bulunan milli oyuncular Burak Yılmaz ve Mehmet Topal üzgün olduklarını belirttiler.

Amsterdam Arena'da ki karşılaşma sonrası Burak Yılmaz "Baştan 3-0 mağlup durumda olsaydık bu kadar üzülmezdik. 1-0 kazanmaya bu kadar yaklaşmışken böyle gol yemek bizi çok üzdü. Hala şansımız var. Sonuna kadar kovalayacağız. İyi de mücadele ettik tam bir takım görüntüsü verdik. Kazakistan galibiyetiyle tekrar başlayıp gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Ümidimiz hala var. Kimin gol attığının önemi yok. Keşke ben atmasaydım da kazansaydık. "ifadelerini kullandı.

"İnşallah önümüzdeki bütün maçları kazanıp Avrupa şampiyonasına gitmek istiyoruz"

Milli futbolcu Mehmet Topal ise "Takım halinde çok iyi mücadele ettik. Yazık oldu, 3 puanı alabilirdik. İnşallah önümüzdeki bütün maçları kazanıp Avrupa şampiyonasına gitmek istiyoruz. Her şey ortada. Hiçbir şey garantilenmiş değil. Bütün maçlarımızı kazanırsak iddiamızın devam ettiğini düşünüyorum. Herkes puan kaybedebiliyor" değerlendirmesi yaptı.