Yeni Esnafspor Kulübü Yönetimi, kulübe gelir sağlamak amacıyla ‘Dayanışma ve Kaynaşma Gecesi’ düzenledi. Gecede Aydın amatör spor camiası bir araya gelirken Yeni Esnafspor için yapılan çekiliş ile kulübe destek sağlandı.
Aydın Efeler’de Grand Dor Restauran’ta ta yapılan geceye Futbol İl Temsilcisi Hakan Açıkgöz, Aydın ASKF Genel Sekreteri Hasip Arıkan, TÜFAD Aydın Şubesi Genel Sekreteri, Mehmet Esat Yıldırım, Tamirciler Odası Başkanı Hasan Eyefçi, Kadıköyspor Genel Kaptanı Zeki Mendi, Yeni Esnafspor Kulüp Başkanı Ertan Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri ile Aydın amatör spor camiasından birçok futbol adamı katıldı. Gecenin geç saatlerine kadar canlı müzik eşliğinde eğlenen misafirler solist Sevim Özden’in hareketli şarkıları ile keyifli dakikalar yaşadı. Gecenin ilerleyen bölümlerinde Yeni Esnafspor yararına bir çekiliş yapılırken, çekilişi kazananlara da çeşitli hediyeler de verildi.
“ESNAFSPOR, AYDINSPOR’U OLUŞTURAN 4 YONCADAN BİRİDİR”
Gecede bir konuşma yapan ve spor anlamında hizmetlerinin devam etmesi için böyle bir yardımlaşma gecesi düzenlediklerini ifade eden Yeni Esnafspor Başkanı Ertan Yılmaz, “Esnafspor, Aydınspor’u oluşturan 4 yoncadan biridir. 1. Amatör Küme’ye çıkmanın temellerini atıyoruz. Buradan elde edeceğimiz gelirle yeni sezonda daha iyi hazırlanabilmek ve daha sağlam güçlü bir kadro kurabilmek için bu geceyi düzenlendik. Önümüzdeki sezonun hesaplarını yapmaya başladık. 4 yıldır önce 2. Amatör Küme’ye düştük. Önümüzdeki sezon hedefimiz 1. Amatör’e çıkmak. Geceye katılarak bizlere katkı sağlayan herkese teşekkür ederim” dedi.