Adıyaman Yeşilay Cemiyeti “Kutlu Doğum Haftası” etkinlikleri kapsamında İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü’yü makamında ziyaret etti.
Adıyaman Yeşilay Cemiyeti Şube Başkanı Hakan Özöncel, Hz. Peygamberin dünyayı şereflendirmesinin 1444’ncü seneyi devriyesi olan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında, Adıyaman Yeşilay Cemiyeti Şubesi yönetimi ile birlikte İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü’yü makamında ziyaret etti.
Adıyaman Yeşilay Cemiyeti Şube Başkanı Hakan Özöncel ziyaret yaptığı konuşmada, “Adıyaman Yeşilay Cemiyeti olarak topluma zararlı olan bağımlılıklarla mücadelede en önemli paydaşlarımızdan biri olan Diyanet İşleri Başkanlığı nezdinde il müftülüğümüzü “Kutlu Doğum Haftası” etkinlikleri kapsamında desteklemek üzere buradayız. Toplum olarak “İslam güzel ahlaktır” hadis-i şerifinde belirtilen düstura uygun bir yaşam tarzı oluşturmamız gerekiyor. Bu temel prensibi özümseyen toplumda ruhen sağlıklı bir nesil, sağlıklı bir geleceğin de teminatı olacaktır. Rabbim ülkemize peygamber Efendimizin güzel ahlakını yaşamayı ve yaşatmayı nasip etsin” dedi.
Adıyaman İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sağlıklı nesillerin yetişmesi için Yeşilay Cemiyeti’nin bir asra yaklaşan hizmetleri her zaman önem arz etmektedir. Milli ve manevi değerlerle donatılmış, ailesi, ülkesini, milletini seven, sayan ve bu değerlerle yetişen gençlerimiz için Yeşilay’ın değeri her zamankinden daha çok önem kazanmaktadır. Tamamen gönüllü olarak büyük fedakarlıda yürüttüğünüz bu hizmetlerinizde şahsınızı ve tüm yönetiminizi tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim” dedi.
Adıyaman Yeşilay Cemiyeti Şube Başkanı Hakan Özöncel ziyaret esnasında İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü’ye plaket ve Yeşilay Cemiyetinin hazırladığı madde bağımlılığı ile ilgili kitap hediye etti. İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü ise, Adıyaman Yeşilay Cemiyeti Şube Başkanı Hakan Özöncel’e Kutlu Doğum Haftası’nın sembolü olan bir buket gül ile bu yıl Kutlu Doğum Haftası’nın ana temasını oluşturan “Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı” adlı bir kitap takdim etti.