Antalya kampını tamamlayarak hava yoluyla Samsun'a dönen Yılport Samsunspor, ayağının tozuyla Nuri Asan Tesisleri'nde yenileme idmanı yaptı. 

İDMANDA KEYİFLİ ANLAR
Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde yapılan idmanda oyuncuların keyifli olmaları ise dikkatlerden kaçmadı. Samsunspor, yarından itibaren cumartesi günü evinde oynayacağı Gümüşhanespor maçının hazırlıklarını sürdürecek.   

ÜSTÜNLÜK SAMSUNSPOR'DA

Yılport Samsunspor, ikinci devrenin açılış maçında konuk edeceği Gümüşhanespor ile 5. kez resmi maçta karşı karşıya gelecek. Geriye kalan 4 maçta ise Kırmızı-Beyazlılar, 3 galibiyet, 1 beraberlik elde etti 

Antalya kampını tamamlayan Yılport Samsunspor 'da gözler hafta sonu oynanacak olan Gümüşhanespor maçına çevrildi. Cumartesi günü Gümüşhanespor'u misafir edecek olan Samsunspor, daha önce rakibiyle 3 resmi maça çıktı. Geçen sezon ligde oynanan maçların ilkinde Gümüşhane'de rakibiyle 1-1 kalan Kırmızı-Beyazlılar, Samsun'daki maçtan ise 2-1'lik skorla galip ayrılmıştı. Bu sezonun ilk maçında ise Samsunspor, deplasmanda uzun süre 9 kişi mücadele etmesine rağmen sahadan 2-0'lık skorla galip ayrılmasını bildi. Kupada, yine Gümüşhane'de oynanan maçta ise Samsunspor, rakibini 3-0'la geçmesini bilmişti.