Bilecik’in Bozüyük ilçesinde yıllardır tapu sorunu yaşayan 84 kişi daha tapularına kavuşurken ilçe genelinde yürütülen imar çalışmaları ile 1 yılda toplam 260 kişi 18. Madde uygulaması ile tapularına kavuşmuş oldu.
Bozüyük’te ilçe genelinde yaşanan imar sorunları nedeniyle yıllardır ev ve arsa tapularını alamayan vatandaşlar yaşanan sorunların çözümlenmesi ile birlikte etap etap tapularını almaya devam ediyor. Belediye Başkanlığı makamında yapılan tapu teslim töreninde konuşan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, göreve geldiği ilk günden itibaren tek amacının hizmet olduğunu belirterek, yaptıkları çalışmalarda imar konusunda yaşanan sorunları tespit ettiklerini, bu sorunların çözümü için yoğun bir gayret sarf ederek birer birer çözümlediklerini anlattı. Vatandaşların imar konusundaki mağduriyetlerini gidermeye yönelik çalışmalarının devam edeceğini söyleyen Başkan Bakıcı, verilen tapuların hayırlı olmasını diledi. Tapularını Başkan Bakıcı’nın elinden alan vatandaşlar, mağduriyetlerinin giderilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Bakıcı’ya teşekkür ettiler.
Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın öncülük ettiği ve Bozüyük Belediye Meclisi İmar Komisyonunun uzun uğraşları sonunda tamamlanarak Belediye Meclisi tarafından kabul edilen 18. Madde uygulaması (arsa ve arazi düzenlemesi) ilk etapta 28 parselde yapılarak 107 tapu çıkarılırken, 2. Etap çalışmalarda 69 kişi ve son olarak da Yenidoğan Mahallesi’nde yapılan 3. Etap çalışmalarda 84 kişi daha tapularına kavuştu.