İKİNCİ Lig Kırmızı Grup'ta 37 puanla 2'nci sırada yer alan Göztepe, yarın averajla puan cetvelinin bir basamak altında bulunan İnegölspor'u ağırlayacak.
Atatürk Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak doksan dakikayı Emre Malok yönetecek. Taraftarının Gölbaşıspor müsabakasındaki küfürlü tezahüratı yüzünden 1 maç seyircisiz oynama cezası alan Göztepe, şampiyonluk yarışındaki en önemli rakiplerinden biri karşısına seyirci desteğinden yoksun çıkarken İnegölsporlu futbolseverler, karşılaşmayı 20 TL ödeyerek izleyebilecek. Kanal 35'ten naklen yayınlanacak müsabaka öncesi sarı kırmızılı ekipte eksik bulunmadığı, İnegölspor'da ise stoper Alişan'ın forma giyemeyeceği bildirildi.
Böylesine önemli kritik bir maça seyirci desteğinden yoksun çıkmanın büyük handikap olduğunu dile getiren teknik direktör Metin Diyadin, "İnegölspor, grubumuzun en iyi takımlarından biri. Ara transferde kadrolarına Ersel ve Cihan gibi iki önemli oyuncuyu kattılar. Ancak bu maç 2 takım için de final değil. Kazanan sadece avantaj yakalayacak. Kaybeden için ise dünyanın sonu gelmeyecek" dedi.