Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde bulunan Bitki Parkını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Gerçekleşen ziyarette Başkan Başsoy’a Başkan Yardımcısı Karabey Atıcı eşlik etti.
Başkan Başsoy yaptığı ziyarette yapılan çalışmalarla ilgili olarak şu görüşlerde bulundu; “Park ve Bahçeler müdürlüğü bünyesinde oluşturduğumuz Bitki Parkında yetiştirdiğimiz çiçek ve ağaç fidanlarıyla şehrimizi donatıyoruz. Bu yıl yaklaşık 20 Bin adet gül 10 Bin adet menekşeyi toprakla buluşturduk. Aynı zamanda bu sene ilk kez deneyeceğimiz şehrimizin iklimine uygun Hatme ismi verilen bir çalı türünün Hava limanından üniversiteye kadar olan kavşaklarda dikimini gerçekleştireceğiz. Geçen sene 20 kilometreye yakın otomatik sulama sitemi oluşturduk bu senede çalışmalarımız devam edecek.
Ekşisu bölgesinde çalışmalarımız devam ediyor. Kent genelinde yürüttüğümüz üst yapı çalışmalarımız hızlı bir şekilde sürüyor. Bu sene 9 mahallede asfalt ve kaldırım çalışması gerçekleştireceğiz. Yıl içersinde gerçekleştireceğimiz çalışmalar için 35 milyon Tl’lik bütçe ayırdık bunların içerisinde bir itfaiye bir de kesimevi binaları bulunuyor. Diğer projelerimiz ise peyder pey devam edecek.”