Bölgesel Amatör Lig 7’inci Grupta mücadele eden B.B. Bodrumspor bu hafta İzmir deplasmanında İzmirspor ile karşılaşacak.
Pazar günü İzmir Yeşilyurt Sahası’nda saat 13:30’da başlayacak karşılaşma öncesi B.B. Bodrumspor hazırlıklarını sürdürüyor. Cumartesi günü İzmir’e gidecek B.B. Bodrumspor’da yüzler gülerken, kulüp başkanı Rıza Karakaya Pazar günü oynanacak maç öncesi şunları söyledi:
“ Bizim için her maç final diye söylemiştik. 7 maçımız kaldı tabi bunların hepsi final, 7 maçın 7’sini de kazanmak için sahaya çıkacak Bodrumspor. Hedefimize git gide yaklaşıyoruz. Ben buradan bizi destekleyen taraftarlarımıza ve sahada dört dörtlük mücadele eden futbolcu kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Bodrumspor inşallah İzmir deplasmanında da iyi bir futbolla Bodrumluları sevindirecek. Buradan çok sayıda taraftarımız, belediye başkanımız ile hep beraber İzmir’e gideceğiz, Bodrumsporumuzu destekleyeceğiz. Biz zaten İzmir ile bağı olan insanlarız. İzmir bizim kardeş takımımız. Her zaman her yerde söylüyoruz, onların kardeşliğinden de gurur duyuyoruz” dedi.
Pazar günü İzmir’de oynanacak karşılaşma için Pazar günü sabah saat 08:00’da Bodrum İfaiye Amirliği önünden ücretsiz otobüsler kaldırılacak.