Pazarlarspor Kulübü futbol takımına, Çelik Ticaret tarafından forma desteği yapıldığı bildirildi.
Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan’ın makam odasında düzenlenen tören ile formalar Pazarlar Spor Kulübü Başkanı Yıldırım Tuncer’e ve Pazarlar Spor futbol takımı oyuncularına teslim edildi.
Pazarlar Spora forma desteğinde bulunan Çelik Ticaret’in sahibi Arif Çelik, "İlçemizin tek Spor Kulübü olan Pazarlar Spor Kulübümüze destek olmak ve gençlerimizin spor yapmalarına olanak sağlamak için forma desteğinde bulunduk. Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan kurtulması ve spora yönelmelerini istiyoruz" dedi.
Pazarlar Spor Kulübü Başkanı Yıldırım Tuncer, “Kulübümüze forma yaptırarak bizlere destek veren Çelik Ticarete teşekkür ederiz. Desteklerin devamını bekliyoruz. Kulübümüze herkesin maddi ve manevi desteklerini bekliyoruz” dedi.
Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan ise, “İlçemizin spor kulübünü desteklenmesi için çalışmalarımız devam ediyor. Gençlerimizin spor yapmaları için her türlü olanaklarımızı zorluyoruz. Bu çerçevede Belediye Meclis üyemiz ve Çelik Ticaret’in sahibi olan Arif Çelik tarafından İlçemizin tek Spor Kulübüne forma desteği yapıldı. Belediyemizin yaptığı desteklerinin yanında esnaflarımızın da Spor kulübümüze destek olması bizlerin geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor. Pazarlar Spor kulübüne forma desteğinden dolayı Çelik Ticarete teşekkür ederim” dedi.(MB-EFE)