Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği (KHB) Genel Sekreterlik görevine atanacak kişi konusunda belirsizlik sürerken, Hüseyin Şen görevi vekaleten yürütmeye devam ediyor.
Sağlık Bakanlığı tarafından Türkiye’nin bir çok ilinde Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği ataması yapılırken, Adıyaman’a atama yapılmadı. Türkiye’nin bir çok ilinde sözleşme süreleri dolan KHB Genel Sekreterlerinin, yerine yenileri atandı. Ancak Sağlık Bakanlığı Adıyaman’a atamayı gerçekleştirmedi.
Adıyaman’da yerel medyada İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Kardiyoloji Anabilim Dalı Doç. Dr. Nusret Açıkgöz’ün atandığı yönünde haberlerin doğru olmadığı ortaya çıktı. KHB Genel Sekreterliğine atama yapılacak kişi konusunda uzlaşma sağlanamadığı öne sürülüyor.
Yetkililerden alınan bilgiye göre, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Hüseyin Şen’in görev süresinin Aralık ayı sonu itibariyle dolduğu ancak, yerine yeni bir kişi atanmadığı için görevi vekaleten yürütmeye devam edeceği öğrenildi.
Hüseyin Şen ile birlikte alt kadroda bulunan yöneticilerin de, Kamu Hastaneler Genel Sekreterliği’ne yeni atama yapılana kadar görevlerine devam edecekleri ifade edildi.